Xitens Hosting Service


V.P.S. betekent Virtual Prive Server. Welnu de naam al doet vermoeden, gaat het om een priveserver, wat zegt dat deze enkel voor u bestemd is. Een VPS- dienst biedt u veel resources die jij echter niet met iemand anders moet delen. Het lijkt dezelfde beetje alsof je je eigen Dedicated server hebt, echter dan virtueel. In dit geval betekent virtueel dat u een taartpunt op een fysieke server zijn die voor jou is bedoeld.

uw VPS-server kan je zien als je fysieke server, welke werd gedeeld in kleinere virtuele servers. Dat zegt dat jou cpu rekenkracht, geheugen en schijfruimte nooit hoeft te delen met anderen, zoals bij gedeelde hosting. Deze virtual server biedt jou de mogelijkheid door root toegang te verkrijgen, jou gewenste besturings systeem te inrichten en aan uw project te werken met een ongekende vrijheid. Voor de back-end business, het beheren van de Fysieke-servers, het verzekeren betreffende tempo, uptime en stabiliteit wordt gezorgd, terwijl jij je kompleet op jou werk kunt richten.

De twee services is vergelijkbaar, maar er zijn enkele fundamentele verschillen. Met dezelfde VPS-server kun je meerdere exemplaren fiksen op één dedicated server. Terwijl dezelfde VDS of Virtual Dedicated Server identiek doet, maar de volledige dedicated server inneemt. VPS hosting is de perfecte prijs-energieoptie voor grote projecten, omdat het grote hoeveelheden toegewijde middelen en de meeste controle biedt, terwijl het vele malen goedkoper zijn dan je eigen fysieke dedicated server.

VPS-hosting geeft je toegang tot gegarandeerde bronnen en volledige controle zonder je eigen server te hoeven draaien. U is een uitstekende oplossing voor websites met middelmatig zelfs hoog verkeer plus eCommerce. Bedrijven die een snelle groei
verwachten, kunnen echter ook profiteren betreffende de stabiliteit van de service. Als je een betrouwbare, zakelijke hostingomgeving in de strijd tegen een vriendelijke prijs wilt, is het zeker de inspanning waard om VPS-hosting voor je website te overwegen. VPS-hosting wordt meestal gerespecteerd als de aankomende stap nadat je website is gegroeid uit de resourcegrenzen van shared hosting. Als het maximaal geavanceerde gedeelde hostingplan niet genoeg zijn om jouw website soepel te toestaan verlopen, dan zijn het de inspanning waard om naar een VPS-plan te upgraden. In dergelijke gevallen kan VPS-hosting je het betere van twee werelden bieden: shared plus dedicated hosting.

Daar zijn echter andere gevallen wanneer het een goed idee kan zijn om vanaf het begin met een VPS-plan te beginnen. Zo kunnen eCommerce-websites precies waar je moet zorgen voor veilige betalingen met een snelle en stabiele omgeving veel baat bezitten bij
een Virtual Private Server. Indien je bijvoorbeeld gevoelige gegevens opslaat of online betalingen dienen verwerken, kan VPS je helpen u risico op beveiligingsinbreuken en identiteitsdiefstal te verminderen. Als je op bepaalde momenten op je site verkeersproblemen verwacht, zoals in het geval van een evenementenplanning of kaartverkoopwebsite, karaf een VPS-hostingplan tevens een uitkomst is. Spelservers en andere resource-zware sites beheersen ook worden uitgevoerd met veel betere prestaties op een Virtual Private Server.

Redundantie in gegevens betekent dat er direct sprake is van failover in het geval van een systeem error. Dezelfde failover betekent dat als een set gegevens niet website langer aanwezig is, dezelfde andere perfecte kopie onmiddellijk in productie worden genomen om deze in de plaats te stellen. Dit resulteert in vrijwel geen waarneembare uitvaltijden en de applicatie of website kan aanvragen blijven indienen alsof er helemaal niets is gebeurd. In de tussentijd heeft de Administrator (systeembeheerder) de mogelijkheid om het probleem op te lossen en het systeem volledig operationeel te fiksen. Alhoewel dit soms lijkt of het voor jou ook zal dienen als een uitstekende backup uitkomst, is dit een gevaarlijke denkfout. Redundantie biedt geen dekking tegen een storing die de hele machine of het hele systeem beïnvloedt. Heb bijvoorbeeld een gespiegelde RAID hebt geconfigureerd (zoals RAID 1), zijn je bestandgevegens overbodig omdat de ene schijf nog steeds beschikbaar is als een opslagmedium uitvalt. Als u apparaat zelf echter niet werkt, beheersen al je gegevens verloren.

U is noodzakelijk datgene je functionele back-ups voor je belangrijke gegevens bijhoudt. Afhankelijk van je situatie kan dit betekenen dat je een back-up maakt van applicatie- of gebruikersgegevens, of van een hele website of machine. Het idee achter back-ups zijn dat in geval van een systeem-, machine- of gegevensverlies jij je gegevens kunt herstellen, opnieuw kunt inzetten ofwel op een verschillende manier toegang tot jouw gegevens kunt krijgen. Het creeren van een back-up kan downtime vereisen, maar het kan het verschil betekenen tussen een punt van een dag geleden en helemaal opnieuw beginnen. Alles|Geheel} wat je je niet kunt veroorloven om te verliezen, moet per definitie worden ondersteund. Qua methoden zijn daar nogal wat meerdere back-upniveaus. Deze beheersen zo nodig worden gelaagd om rekening te houden met verschillende soorten problemen. Je kunt zoals een configuratiebestand back-uppen voordat je het wijzigt, zodat je gemakkelijk naar je oude instellingen kunt terugkeren als zichzelf een probleem voordoet. Dit is ideaal voor kleine wijzigingen die je werkzaam bijhoudt. Deze setup zou echter jammerlijk mislukken in u geval van een schijfstoring of wat complexer. Je behoren ook regelmatige, geautomatiseerde back-ups moeten hebben naar een externe locatie. Back-ups alleen bieden echter geen automatische failover. Dit betekent datgene fouten je mogelijk geen gegevens kosten (ervan uitgaande dat je back-ups 100% up-to-date zijn), echter dat dit je de uptime karaf kosten. Dit zijn een reden waarom redundantie en back-ups het vaakst achter elkaar worden gedragen, in plaats van elkaar uit bij sluiten.

Eerst en vooral beschermen updates je tegen beroemde veiligheidslekken. Dit zijn dan vooral beslissend indien er een nieuwe release beschikbaar is voor de software
die je gebruikt, omdat de meeste wijzigingslogboeken en updateaanbiedingen eerder bekende exploits onthullen die al zijn gepatcht. Publieke kennis van die exploits laat jouw applicatie een gemakkelijke prooi zijn voordat kwaadwillende gebruikers, die erop uit zijn om deze nu bekende problemen bij exploiteren. Van belang zijn website Content Management Systemen (CMS's) zoals WordPress, Joomla en Drupal, gebruikelijk vanwege hun gemeenschappelijk gebruik. Als je deze niet beveiligt door bij bij werken, blijft je systeem openstaan voordat aanvallen waardoor je software kwetsbaar wordt. Een goede server-setup is vaak wat anders dat enigszins je doorgaans in gedachten hebt. Apache of Nginx zijn voorkeurswebservers. Het instellen van een firewall is een must. Dit is u meest cruciale datgene je bewust en correct moet doen. Als je bezoekers hebt die toegang hebben tot je web site, dan kun je in dat geval een DMZ (Demilitarized Zone) fiksen, zodat de authenticatie van dergelijke gebruikers binnen DMZ kan worden uitgevoerd plus zij je admin-gebied niet volledig moeten invullen. Je kunt ook de specifieke rechten voor de gebruikers instellen (als je gebruikers hebt).

Data Transfer of Bandwidth is dezelfde kwantitatieve meting betreffende de totale bits die in en uit je VPS-systeem worden overgedragen. Iedere keer dat dezelfde bezoeker op je website komt, downloaden zij alle stukken waaruit je webpagina bestaat. Dit omvat afbeeldingen, html, css en javascript-bestanden. Dat alles komt overeen met je totale gebruik van Data Transfer. Het is belangrijk om te berekenen hoeveel bandbreedte je websites nodig hebben voordat je een VPS-hostingplan aanschaft om overbelasting te kunnen voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *